Mot Danmark!

Jaa, nu är Zeo badad igen. Bilen packad och tankad. GPS:en monterad. Kamerabatteriet laddat. Stamtavla och utställningspapper.
Kanske skulle snöra ner lite gröt i väskan så man kan stoppa det i halsen när vi ska prata me danskarna? Hoppas de kan engelska... Å inga jävla fästingar vill vi ha!!

Om jag kommer ihåg datorn så blir det uppdateringar under resan.

Håll nu tummar och tassar för Zeo och Geisha!


Sov gott...


ZEO BIS-2!!

Succén fortsätter!
BIR och BIS-2 i Täfteå 13/9Zeo vinner sitt 5:e BIR i år och tar sin 3:e BIS placering.
Denna gång blev han "bara" 2:a...

Vädret kunde inte vara mer perfekt och som han sprang och glänste i ringen!
Inte nog med det, dagen började med att två av Zeos barn blev BIR och BIM valpar. Sen blev även lille hanen Caspian, 4 månader, BIS-4!

Så till de stora; Geisha blev BIM! Eddie 2:a och Devin, Zeos halvbror, som jag visade till en 3:e placering och ett cert!
Domestic, med 4 storpudlar, vann BIS-uppfödargrupp.
Å Lelle "våran" silvertoy, liten men naggande god, BIM och BIS SAR-2!

Grattis till Andreas, som var på sin första pudelklubbsutställning och överlevde :) skötte kamerajobbet med bravur! Puss på dig


Nu är det bara att börja uppladdningen för Danmark. Badar Zeo på onsdag... Sen väntar drygt 150 mil på 2 dagar. ÅHH så roligt jag, Maria, Zeo och Geisha kommer ha, Norduch och Intuch here we come!
Full fart mot andraplaceringen i BIS finalen!!


SOV GOTT
Det ska vi göra ;)


Mer fästingar...

Har hittat ytterligare 2 små jävlar... Men dom blev inte långlivade! Råkade ut för både plockaren och elden, moahahahaha!!
Fy vilken tur vi har som bor här uppe. Men då får vi istället -30 på vintern... :)


Busan fick nya skor och fötter för drygt 3 veckor sen. Då tänkte jag börja rida igång henne efter sommarens semester. En av dagarna hoppade vi lite. I slutet snubblade hon efter ett hinder och sträckte sig förmodligen i ryggen. Nån dag senare upptäckte jag att tornutskotten sköt upp från ryggraden. Ringe Maria som är equiterapeut så hon kom en vecka senare.
Maria konstaterade att ryggen var jättefin och även framdelen. Dock lite stelt och "skräpigt" i baken. Lossade på det med laser och massage. Men det var som natt och dag om man ska jämföra med första gången hon behandlade henne för 3,5 år sen... Som Maria sa, hon är världens yngsta 19åring ;)


I helgen började jag förbereda flytten till min och Andreas nya lägenhet. Packade 6 kartonger med köksgrejer och lite annat... Han som vi ska ta lägenheten av var så snäll och lät oss flytta dit nya sängramen och några kartonger och säckar med kläder. Nästa vecka smäller det! Fasiken va vi har längtat...
Det är så fint där! Hoppas bara att det kommer vara lugnt runt husen på helgerna. Det är ju många som bor där som går gymnasiet. Men är det nå stök får jag gå med Zeo en vända så ser han till att det blir ordning på torpet!


På söndag är det utställning i Täfteå! 2 av Zeos valpar ska ställas :) Det ska bli så kul att se! Riktigt förväntansfull över vad Zeo kan "ställa till med" denna gång, alltså, vilken BIS-placering ska han ta... hihi
Håll tummar och tassar!Tänk att den där lilla har blivit BIS-1...


Zeo BEST IN SHOW!!!

Det var helt klart värt allt tjorv me bilar, 180 mil tur&retur och några blöjbyten...

Zeo visade vars skåpet ska stå. Han vann hela utställningen!!

Vilken känsla det var att se finalen. När Cindy hade placerat 2st var det bara Zeo och en toy kvar, under sista varvet så bröstade han upp sig och visade sig som aldrig förr, då visste jag att han skulle vinna :)
Efteråt sa Cindy en massa fina saker om Zeo, då va mattes tårar nära!!
Tusen tack Helena, du är ett proffs i ringen!
Zeo blir Bäst i rasen för Birgitta Hasselgren 


Best In Show för Cindy Pettersson
(Som gjort honom till BIR 2ggr förut)På vägen hem hittade Helena en fästing på Zeos huvud... USCH!!! Glömde be Maria - fästingexperten - att ta bort den så det fick jag ta itu med själv... Fy fasiken va den satt!! Brände den lilla jäkeln sen, moahahahaha!
Efter helgens vinst så är en äcklig fästing ingenting :)


RSS 2.0