Mera valpar!!

Känner mig lite sliten... Jobbat hela veckan, släppte ut hästarna kl 5 i onsdags, skjutsade päronen till kallax (Thailand väntar) halv 7 imorse, släppte ut hästarna efter det.
Har precis borstat igenom båda hundarna plus rakat bort 3 cm päls på Zeos kropp! Det är ju inte -30 nu så han klarar sig nog :) måste ju se lite representabel ut när vi får finfrämmande i veckan.

Igår ringde nämligen en tjej från Bollnäs som hade fastnat för Zeo och vill använda honom på en av hennes tikar.
Denna tik är syster till hanen som Zeos syster Meya är parad med. Om ni nu hängde med.
Om allt går enligt planerna kommer de upp på tisdag eftermiddag.

Tur att jag inte hade bjudit in till födelsedagsfika då... För de som vill: På lördag blir det kalas!Vem fastnar inte för det här lakritstrollet?(Zeo har kurat ihop sig på sängen nu. Måste va jämförbart med att först ha täckbyxor på sig för att i nästa sekund stå i bara underkläderna...)


håll i er nu...

...för nu kommer ytterligare en uppdatering! Måste ju visa upp vad mästerfotografen Andreas fångade på bild strax innan jul.


 
Busan stod stilla hela tiden :)
Wille hade minst tålamod och mest spring i benen!
Jag blundar/tittar ner...
Zeo räcker ut tungan, som vanligt...

 

 

Busan tittar åt rätt håll, jag blundar inte,
Zeo räcker inte ut tungan och Wille har munnen stängd.
Lyckade foton!Jag och Busan var ute och galopperade i djupsnön idag. Snacka om outtröttlig häst!!
Hade det inte varit -18 skulle vi ha varit ute mycket längre.
Kollade nyss vädret, -27 imorrn och nollgradigt på måndag! Va är det för mysko väder?!

Jag ska ändå hitta vinterjackan med stort V. Den finns i Umeå, jag vet det.
Verkar lösa sig med alla jourerna på stallet så den 5/2 kommer jag ner :)
Ska tejpa ihop fingrarna och knyta armarna bakom ryggen så jag inte knycker en av Diries förskräckligt söta valpar!! Åhh...Snuva

Idag blev det en såndär riktig "sofflägesdag". Släppte ut hästarna imorse, pojkarna fick springa och busa under tiden och sen kl 10, med undantag för en prommis me W&Z, har jag slappat i soffan iklädd mitt nya fina underställ.
Ok, har tvättat i våran sprillans nya fina tvättmaskin under tiden. Nyst har jag också gjort, en sisådär 20 gånger. Jag har inte önskat en förkylning, men nu när det är så förbenat kallt gör det väl ändå inget...
Bara -17 idag, men det blåser massor så det känns som -30!

Busan är piggare än nånsin. Det märks verkligen att hon är en vinterhäst! Har bytt till ponnyhackamore, vilket hon trivs väldigt bra med. Hon låg på så mycket med gummibettet och mina överarmar pallade inte mer. Nu har hon iaf inget bett att bita tag i :)

Willes päls växer och det ser vädligt lovande ut! Han är nog helt fullpälsad redan i maj. Men då ska jag spara på godbiten till maj 2011 ;) Vi ska ju tävla agility och bruks i sommar!

Trots den jäkla kylan måste hundarna ändå badas och rakas. Men Zeo slapp 30:s skär på kroppen. Gjorde en specialare. Rakade frambenen, magen och en liten bit upp på bakbenen med 10:ans skär. Plus runt rumpbollarna och manen så jag kunde se vars jag skulle klippa. Såg ganska kul ut, men han fryser då inte!

Nu när vi äntligen har fått tillbaka internet igen ska jag uppdatera lite oftare och så ska ni få se lite nya bilder.
Men he kom sen nån gång :)

 

RSS 2.0