Zeo Intuch och Norduch!!!


Jaa, det var den Norge-resan. Kändes ganska hopplöst innan; svårt att hitta boende, jobbig väg, snö, branta backar, snäva kurvor, magsjuka (?), osv osv... Meeen såhär i efterhand var det HELT klart värt det!!
Bor gärna fler nätter i en campingstuga på 10kvm med 2 storpudlar, 3 små silvertroll, 3 vuxna människor, en barnvagn och sötaste Heidi!När vi fick Wille tänkte vi ställa litegrann eftersom mamma höll på med sånt med hennes första storpudel. Första utställningen och ett cert rikare, (vadå cert? Jag fattade ingenting!), så sa vi att det hade ju varit roligt om han blev svensk champion.
Det blev han, med råge. Efter 7 svenska cert, 1 norskt, 1 finskt och ett gäng cacib så står jag i ringen med Willes koppel i handen, och tar emot det sista cacibet av Anna Törnlöv.
Wille blev inte bara svensk, utan även norsk, finsk, nordisk och internationell utställningschampion... Man kan ju inte va sämre än morsan ;)


Sen att min andra hund blir minst lika bra, (om inte bättre!!).
2009: Svensk och finsk champion, Best In Show, BIS-2, BIS-3, Norrlands vinstrikaste storpudelhane, 2:a vinstrikaste på Pudelklubbens lista...
Och som grädde på moset! Inleder 2010 med att i söndags vinna det sista cacibet och blir således norsk, nordisk och internationell champion!

Extra roligt var det att träffa Zeos pappa och se honom i ringen. Snacka om glad veteran! Börjar förstå var Zeos svansviftning kommer ifrån... Marco, som han heter, var morfar till tiken som blev BIR och pappa till Zeo. Marcos ägare var så glada över Zeos framgångar :D
"Våran" Lelle blev BIR, norsk och nordisk champion! Domaren smälte när hon såg honom och jag förstår henne!!Inte bara världens bästa uppfödare utan även goda vänner!
Här hittar man Wille och Zeo på egna sidor.

www.kenneldomestic.seMitt i allt roligt som händer just nu finns det tyvärr plats för tråkigheter...

Gudrun, min kompis Carins hund, drabbas av mystiska åkommor som ingen vet hur det ska behandlas.
Hoppas ni både kommer till start och vinner premiären i elitklass lydnad!

"Stallmamman" Carina kämpar. Från en enkel vattencysta till nåt m y c k e t värre.

Jag tänker på er.Ett steg närmare Norge!

Äääntligen är boende i Norge fixat...

Efter febrilt letande och tonvis med mail till olika ställen i Harstad och Narvik med omnejd hade jag nånstans i vimlet fått iväg en förfrågan till Viking Hotell i Bjerkvik.
Detta var torsdag förra veckan. Har fått negativa besked från ALLA ställen, fullbokat, fullbokat och återigen fullbokat...
Men så idag ringde hotellet i Bjerkvik!! Tjejen presenterade sig som Lina Nyström - en klocka ringer i mitt huvud - denna vänliga själ berättar att de har rum lediga. YES!! Så nu är det bokat... Puuhh...

Joo förresten, när Lina hade läst mitt mail och såg att jag var från Piteå så var hon ju bara tvungen att ringa upp, hon var ju också från Piteå! Vidare efterforskning visar sen att jag visst känner igen henne. Hon gick också mediaprogrammet, fast ett år under mig :) Världen är inte stor alltså...Lånade Andreas kamera igår. Knäppte jättefina kort när Lisa red Busan och hon lyckades även fånga mig på bild när jag rider pärlan. Sen försökte jag fota grabbarna när de sprang omkring och busade på stallplanen. Lättare sagt än gjort.SnyggBusan i världens härligaste gunghästgalopp :DGaaaalningar!!På fredag kommer Helena, Heidi och Rolf upp från Umeå. Vi åker vidare till Kiruna på lördagmorgon. Där väntar frisyrbyte på Zeos halvsyster och efter det till Bjerkvik. På söndagmorgon har vi bara 9 mil att köra till Harstad, peace of cake! Hoppas nu bara att vi ror hem alla vinster också... Håll tummarna!


RSS 2.0