Storforsen och Gläntan

Som vanligt blev det ett toabesök sådär vid 6-tiden på morgonen. Håller mig längre nu, i början av sommarn var det kl 3-4... Skillnaden imorse var att jag inte kunde somna om efteråt.
Låg och drog mig i en halvtimme innan jag slutligen kom fram till att jag går upp och käkar frukost och sen far till hästen. Hundarna fick såklart följa med så vi gick en sväng i skogen.

Väl hemma gjorde vi oss alla klar för avfärd till Storforsen.
Hundarna var i extas! Gå på spångarna, hoppa på stenar, kryssa mellan vattenpölar, se alla människor och hundar. Kan säga att dom sov tungt i bilen på vägen hem :)


Många bubblor i vattnet!


Jag, magen och pojkarna


Snyggingarna hade kul idag!
En stund efter vi kommit hem så red jag och Annika till Gläntan med Indra och Busan.
Damerna stod och sov när vi gjorde iordning dom, men sen var det ganska bra fart!
Blev många härliga bilder! Busan Ä L S K A R vatten!


Äntligen!


Det plaskade en del...


Hade fullt med vatten i skorna!


Andreas har tagit alla fina bilderna :)


Imorgon blir det nya äventyr då jag Maggan och Carin ska fara och hälsa på Sara som blev mamma åt lilla Alvin för en vecka sen. Tänkte på hur länge jag har känt Sara och det är hela 20 år! Man börjar nästan känna sig gammal...


Wille BIR, BIR-veteran och BIS-2 veteran!!!

Jaaa!!! Storslam på hemmaplan i söndags. Domaren Anne Sume blev helt förälskad i farbror Wille. Flera gånger om fick jag höra: "He´s so lovley" "He moves so lovley!"
Imani tog cert och blev BIM både lördag och söndag!

Kritiken: Excellent type. Excellent condition for 8 years old veteran. Well shaped head, very good expression. Good neck, topline and tailset. Well angulated front and rear. Good coatquality. Moves very well.Efter vi vunnit 2:a placeringen i veteranBIS:et var det dags att slänga sig in i uppfödarBIS:et, där blev Kennel Domestic med Wille, Dino, Casper och Imani (3 av Zeos syskonbarn) BIS-4! Wille var så i gasen att han till och med sprang in i Dino några gånger!


Imani&Erica, Casper&Helena, Dino&Maria, Wille&jag


Hann vila några minuter och så var det dags för BIG grupp 9. Det var samma domare där som dömde pudel. Hon grattade mig till 2:a placeringen :)
Wille var med till sista utgallringen med ca 8 hundar kvar, men då blev vi tyvärr tackade. Lelle - som var klippt i bollar - blev också BIR, men inte heller placerad. Men vi var ganska nöjda ändå!Snart kommer bilder på vår fina altan som håller på att få ett räcke. Imorrn blir det nog klart. Såå skönt att slippa kompostgaller... Det är ju så snyggt också...RSS 2.0