Wille BIR, BIR-veteran och BIS-2 veteran!!!

Jaaa!!! Storslam på hemmaplan i söndags. Domaren Anne Sume blev helt förälskad i farbror Wille. Flera gånger om fick jag höra: "He´s so lovley" "He moves so lovley!"
Imani tog cert och blev BIM både lördag och söndag!

Kritiken: Excellent type. Excellent condition for 8 years old veteran. Well shaped head, very good expression. Good neck, topline and tailset. Well angulated front and rear. Good coatquality. Moves very well.Efter vi vunnit 2:a placeringen i veteranBIS:et var det dags att slänga sig in i uppfödarBIS:et, där blev Kennel Domestic med Wille, Dino, Casper och Imani (3 av Zeos syskonbarn) BIS-4! Wille var så i gasen att han till och med sprang in i Dino några gånger!


Imani&Erica, Casper&Helena, Dino&Maria, Wille&jag


Hann vila några minuter och så var det dags för BIG grupp 9. Det var samma domare där som dömde pudel. Hon grattade mig till 2:a placeringen :)
Wille var med till sista utgallringen med ca 8 hundar kvar, men då blev vi tyvärr tackade. Lelle - som var klippt i bollar - blev också BIR, men inte heller placerad. Men vi var ganska nöjda ändå!Snart kommer bilder på vår fina altan som håller på att få ett räcke. Imorrn blir det nog klart. Såå skönt att slippa kompostgaller... Det är ju så snyggt också...Kommentarer
Postat av: Erica

Va roligtvoch få se vår fina grupp :) och fina gammelfarbror! Hoppas de är en trend som håller i sej! :)

2011-07-21 @ 07:13:54
URL: http://Www.vinnarpudlar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0