Hemsida!

w w w . p u d e l p o j k a r n a . s e


Äntligen!


Annars lever vi livets lata dagar. Både jag och Andreas är lediga och myser med Lucas hela dagarna.
Självklart rids hästen och hundarna tränas också. Wille finslipar formen inför lydnads2an 18 mars! Första hemmatävlingen för året och givetvis tänkte vi fixa ett 1a pris :)

Vi har hunnit ligga en sväng på sjukhus också... Lucas vaknade upp 1a februari med hemska blåsor på benet, ungefär på ett område stort som en 5krona. Först till BVC, där sköterskan ringde barnmottagningen, så då körde vi upp till sjukhuset. Där kollade 2 läkare på det ock kom fram till Bullös Impetigo - Svinkoppor.
De skrev en remiss till Sunderbyn så det var bara att åka hem och packa väskan...
Där låg vi till lördag! Tur i oturen att det blev just de dagarna, för temperaturen ute pendlade mellan -28 och -38.
Lilleman fick antibiotika var 6e timme, först i handen och när nålen började göra ont fick de sätta en ny. Stack först på andra handen men det gick inte så då blev det på huvudet istället! Som tur var kom Andreas upp nån timme innan för jag hade aldrig klarat det...
Nu är sårskorporna borta och man ser bara en rodnad och det är lite torrt där blåsorna varit.


Ganska söt i sin kanylmössa va?!


Nu ska vi knalla in till stan och träffa Leif och Agnes - kanske en blivande flickvän?
Snart kommer Erica och Mickes lilla prinsessa också samt att han har Heidi och Fanny i Umeå, fullt upp med andra ord! Men jag tror Heidi har ett stort försprång för hon är redan ganska förtjust i lilla Lucas ;)



Jag skulle behöva en uppfräschning ;)
Var med och tävla ni också!


"Jag är med och tävlar hos Ida om en nagelförlängning eller fransförlängning till ett värde av ca 900 kronor på Vejm Make Up i Piteå."




Hoppas ni får en härlig onsdag!


RSS 2.0