Snart flyttar vi!!

I helgen drog utställningarna igång.
jag klippte Frank i bollar innan jul så detta var första gången han visades i den frisyren och fullpälsad. Han blev placerad som 2a bästa hane båda dagarna, reservcert lördag och CERT i söndags!! SnyggFrank är så himla rolig att visa, han är på g hela tiden, utan att slå över.

Tack Annika för att jag får äran att klippa och visa denna snygging!

 

Domestic Dark Delivered at Deadline, Frank
(Zeos systerson)
 
 
Grattis till Helena som fick en champion i söndags! Zeos halvsyster Vilja tog sitt 15e cert :D
www.kenneldomestic.se
 Där finns det inte bara bilder på championVilja utan också bilder på Zeos 9 barnbarn! Leveransklara lagomt till semestern ;)
 
 
Nu är det bara en ynka vecka kvar innan flyttlasset rullar till Tistelvägen 9.
Då ska jag dra igång med frekvent uppdatering, så ni får se förvandlingen av huset. Bort med 70talet och in med nutiden.
 
 
Idag fick jag hämta Lucas efter 3h på dagis. Trött, gnällig och ledsen kille har det jobbigt med massa nya tänder, förkylning och en hemsk hosta, som efter 3 veckor blivit värre... Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp snart så vi kan fara dit och kolla lungorna.
 
Bilden är från en frisk morgon, han kryper alltid upp i hundbädden med en bok och sitter där en stund på morgonen, ibland ligger det en hund, oftast Zeo, där också :)
 
Just nu ligger sjuklingen och sover i våran säng, med båda hundarna vid fotänden. De är helt underbara, Lucas är deras lilla skyddsling.
 
Zeo 7 år och Wille 10 år! 15/5
 
 
 
 

RSS 2.0