Mer fästingar...

Har hittat ytterligare 2 små jävlar... Men dom blev inte långlivade! Råkade ut för både plockaren och elden, moahahahaha!!
Fy vilken tur vi har som bor här uppe. Men då får vi istället -30 på vintern... :)


Busan fick nya skor och fötter för drygt 3 veckor sen. Då tänkte jag börja rida igång henne efter sommarens semester. En av dagarna hoppade vi lite. I slutet snubblade hon efter ett hinder och sträckte sig förmodligen i ryggen. Nån dag senare upptäckte jag att tornutskotten sköt upp från ryggraden. Ringe Maria som är equiterapeut så hon kom en vecka senare.
Maria konstaterade att ryggen var jättefin och även framdelen. Dock lite stelt och "skräpigt" i baken. Lossade på det med laser och massage. Men det var som natt och dag om man ska jämföra med första gången hon behandlade henne för 3,5 år sen... Som Maria sa, hon är världens yngsta 19åring ;)


I helgen började jag förbereda flytten till min och Andreas nya lägenhet. Packade 6 kartonger med köksgrejer och lite annat... Han som vi ska ta lägenheten av var så snäll och lät oss flytta dit nya sängramen och några kartonger och säckar med kläder. Nästa vecka smäller det! Fasiken va vi har längtat...
Det är så fint där! Hoppas bara att det kommer vara lugnt runt husen på helgerna. Det är ju många som bor där som går gymnasiet. Men är det nå stök får jag gå med Zeo en vända så ser han till att det blir ordning på torpet!


På söndag är det utställning i Täfteå! 2 av Zeos valpar ska ställas :) Det ska bli så kul att se! Riktigt förväntansfull över vad Zeo kan "ställa till med" denna gång, alltså, vilken BIS-placering ska han ta... hihi
Håll tummar och tassar!Tänk att den där lilla har blivit BIS-1...


Kommentarer
Postat av: Therese & Co

Träffade en av Zeos valpar igår. Vincent från Lycksele. De kom förbi hos Helena när vi var där. En riktig liten goding! Grattis till ihopflytten! Spännande!

2009-09-09 @ 15:56:25
URL: http://thereseonline.zoomin.se
Postat av: erica

ja han var söt lilla vincent =)

kul att du får se dom i täfteå.. om dirie av ngn anledning inte kan tävla på sönda.. (löp) så kommer vi o hejjar på er!

2009-09-09 @ 20:29:07
URL: http://ericawinterqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0